Donor-rettigheder - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Når du beslutter dig for at skabe en familie med hjælp fra en sæddonor, vil der helt naturligt rejse sig en masse spørgsmål. Vi har her samlet en række informationer om donorrettigheder og andre juridiske spørgsmål, som er vigtige at holde sig for øje igennem processen.

  • Ingen af vores sæddonorer kan opnå eller påtage sig faderskab i henhold til dansk lovgivning, og vores donorer har fraskrevet sig alle rettigheder til faderskab i relation til ethvert donorbarn.
  • Hverken donorer i kategorierne No ID-release eller ID-release har nogen form for juridiske forpligtelser over for donorbørn, der er et resultat af deres sæddonation.
  • Hverken donorer i kategorierne No ID-release eller ID-release har på noget tidspunkt lov til at modtage nogen form for information om recipientens eller donorbarnets identitet.
  • Betegnelserne på vores donorkategorier skal ikke forstås sådan, at donorerne er uidentificerbare til enhver tid. Da donorsæd er DNA-materiale, kan vi ikke garantere, at donorer, recipienter og donorbørn ikke i fremtiden kan blive sporet, f.eks. via DNA-registre eller på anden måde.
  • Du bør altid før bestilling af donorsæden tjekker med klinikken, om de lovligt må behandle dig med den donorkategori, du har valgt.
  • I nogle lande er det et krav, at donorens identitet (på ID-release donorer) oplyses til fertilitetsklinikken og/eller de lokale myndigheder før eller i forbindelse med import af donorsæden eller fertilitetsbehandlingen. SellmerDiers vil oplyse identiteten på donoren til fertilitetsklinikker/myndigheder i det omfang, vi er forpligtede til det i det pågældende land.
Tanken om at kunne hjælpe mennesker med at opnå det største, der kan ske i livet, gør mig glad. Jeg vil gerne hjælpe dem med at blive forældre. Citat Sharpe
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search