No ID-release - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

En No ID-release donorprofil indeholder som udgangspunkt basisoplysninger om donor, herunder øjenfarve, hårfarve, højde, vægt mv. Yderligere indeholder profilerne en angivelse af medarbejdernes indtryk, så du har mulighed for at danne dig et billede af, hvem donor er. Nogle No ID-release donorer har samtykket til babyfotos. Disse vil ligeledes blive vist i profilen.

En No ID-release donor har aktivt valgt, at han ikke ønsker sin identitet kendt af donorbarnet. Han er derfor ikke-kontaktbar. Det er således ikke muligt for barnet at få kontakt med donor på et senere tidspunkt. Det er vigtigt, at du har dette med i dine overvejelser, når du vælger, hvilken donorkategori er rigtig for dig.

Når donor har valgt at være No ID-release, har han indvilliget i ikke at kontakte potentielle donorbørn ligesom du ved køb accepterer ikke at kontakte donor. Det er vigtigt for os, at du respekterer, at donor har valgt at være ikke-kontaktbar. Vi ønsker at værne om vores donorers privatliv.

No ID-release, max. 25

For nogle af vores No ID-release donorer* gælder vores maksimale grænse på 25 familier pr. donor. Dette vil fremgå tydeligt af donorprofilen, såfremt donor er omfattet af grænsen. Læs mere om vores max. 25 familier her

*Dette vilkår gælder for alle donorer i den tidligere kategori ”ID-release, donors decision in 18 years”

Jeg ønsker at hjælpe folk, der ikke kan få børn med at få noget af det mest betydningsfulde i deres liv. Citat Strong
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search