ID-release - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

En ID-release donorprofil indeholder en lang række oplysninger om donor, som giver dig et billede af, hvem han er. Blandt andet erhverv, fritidsinteresser, uddannelse, babyfotos og lignende. Du finder også en grundig beskrivelse af medarbejdernes indtryk af donoren, så du har de bedst mulige forudsætninger for at vælge det rette donormatch. Derudover er der mulighed for at downloade en udvidet PDF-profil.

ID-release donorer har frivilligt og aktivt taget stilling til, at børn må få kendskab til hans identitet, når de når rette alder for kontaktanmodning. Det er vigtigt, at du ved, at det alene er barnet, der har ret til at få udleveret oplysninger om sin donor.

Selvom donor har sagt ja til at blive kontaktet som ID-release donor, kan vi ikke garantere, at han tager imod kontakten, når barnet er blevet gammelt nok til at anmode. Vi oplyser ikke donor om, hvem der modtager hans enheder eller om eventuelle donorbørn, og det vil til hver en tid være op til donorbarnet, om han eller hun ønsker kontakt med sit donorophav.

For alle donorer i ID-release kategorien gælder, at donor maksimalt kan være donor for 25 familier på verdensplan. Læs mere her.

Jeg har besluttet mig for at hjælpe dine forældre, så de kunne få dig Citat Dixon
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search