Donorkategorier - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Vi ved, at det er en stor beslutning, når du skal vælge, hvilken donor du skal anvende til din behandling. Hos SellmerDiers kan du vælge mellem donorer i 2 forskellige kategorier:
ID-release og No ID-release. Fælles for begge kategorier er, at donor selv frivilligt har valgt, hvilken type donor, han ønsker at være.

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i dit behandlingslands lovgivning, inden du vælger donorkategori. Der kan være regler, der afgør, hvilken kategori du kan anvende. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken kategori, der er den rigtige for dig og dit behandlingsland, står vi altid til rådighed med vejledning. Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail eller på telefon +45 20 55 65 95

Når du køber sæd hos SellmerDiers, forpligter du dig til ikke at forsøge at opspore vores donorer – hverken på vegne af dig selv eller dine børn. Såfremt du har valgt en ID-release donor, kan børn kontakte os, når de når den lovmæssige alder for kontaktanmodning, og vi vil derefter bistå dem i processen om at tage kontakt.

Det er vigtigt for os, at donor selv frivilligt har valgt donorkategori på et velinformeret grundlag. Inden han bliver godkendt som donor, modtager han derfor grundig vejledning og omfattende information af vores dygtige donorkoordinatorer.

Læs mere om donorkategorierne ID-release og No ID-release i menuen til venstre.

Jeg ønsker dig og dit barn alt det bedste i fremtiden Citat Armstrong
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search