Sæddonor fra en ansvarlig sædbank - vælg mellem 100 donorer
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

SellmerDiers sæddonorer er unikke!

 

Sædbanker er blevet en kæmpe industri, og sæd er blevet et kommercielt produkt. Hos SellmerDiers ser vi vores donorer ud fra et menneskeligt perspektiv. Det er meget vigtigt for os at have et indgående kendskab til vores donorer. Hver enkel er et menneske med en helt unik personlighed og mange talenter, og vi kan stå inde for hver og én af dem.

 

SellmerDiers donorer ønsker at hjælpe
Vores donorer giver den største gave, man kan give. Størstedelen af vores donorer har valgt at donere, fordi de ønsker at hjælpe andre. De har alle gennemtænkt det nøje. Mange af donorerne er også blod- og organdonorer.

 

SellmerDiers donorer er dygtige på deres felt
En stor del af donorerne har en mellemlang eller lang videregående uddannelse. Nogle er godt undervejs i deres karriere. De fleste går op i sport, kunst eller musik. Nogle endda på et professionelt plan. De har alle det til fælles, at de er dedikeret til det, de foretager sig.

 

SellmerDiers donorer masseproducerer ikke sæd og børn
SellmerDiers er blandt de få sædbanker i verden, som har sat en grænse for antallet af børn – gældende for hele verden. Det er vigtigt, at ID-release donorer har en fair chance for at leve op til deres forpligtelser i form af kontakt til kommende børn, når de bliver 18 år.

 

SellmerDiers donorer testes løbende for genetiske sygdomme og infektionssygdomme
Alle donorer er omhyggeligt udvalgt og medicinsk testet. Vores genetik og infektionstest lever op til de standarder, der er fastsat af Sundhedsstyrelsen og EU Tissues and Cells Directive.  Vores laboratorier og procedurer er godkendt af Patientsikkerhedsstyrelsen.

Jeg ønsker at hjælpe andre, som ikke har mulighed for at få børn uden en donor. Citat Abbott
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search