Vi hjælper familier med at vokse - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Vælg den rette sæddonor til dit fremtidige barn

I din søgen efter den rette sæddonor skal du nøje overveje hvilken type donor, der er den rette for dig. Vi står inde for alle vores donorer, både personligt og fagligt.


Vores donorer er unikke

Hos SellmerDiers ser vi vores donorer ud fra et menneskeligt perspektiv. Det er meget vigtigt for os at have et indgående kendskab til vores donorer. Hver enkel er et menneske med en helt unik personlighed og mange talenter, og vi kan stå inde for hver og én af dem.

Vores donorer giver den største gave, man kan give. Størstedelen af vores donorer har valgt at donere, fordi de ønsker at hjælpe andre. De har alle gennemtænkt det nøje. Mange af donorerne er også blod- og organdonorer.

Vi kender vores donorer

Det er meget vigtigt for os, at vi har et indgående kendskab til vores donorer, deres personlighed, interesser og særlige evner. Vi prioriterer at lære dem godt at kende, før de bliver optaget i vores donorkorps. Kun 3-5 % af alle donoransøgere slipper igennem nåleøjet.

Du kan finde et resumé af vores meget personlige indtryk af hver enkelt donor i ”Medarbejdernes indtryk” under hver donor her for at give vores kunder de bedst mulige forudsætninger for at vælge det rette donormatch.

Services

Vi leverer donorsæd af højeste kvalitet til din fertilitetsbehandling til en konkurrencedygtig pris.

Vi tilbyder vores donorsæd til din behandling på en klinik. Derudover tilbyder vi også forskellige depotmuligheder samt GeneMatch.


Jeres historier

I dag er alternative familiekonstellationer mere almindelige end nogensinde. Vi støtter dem alle.

Forældre bliver forældre med hinanden

Solo moms by choice – en ny gruppe

Insemination med donorsæd: Et lille mirakel


Vi sætter en global graviditetsgrænse for vores donorer

Vi har hele tiden fremtiden i tankerne i alt, hvad vi foretager os hos SellmerDiers. Sædbanker har en meget forskellig tilgang til graviditetsbegrænsning for deres sæddonorer. Donorer i nogle sædbanker kan skabe flere hundrede donorbørn. Det gælder også ID-release donorer, der har forpligtet sig til et møde med hvert enkelt donorbarn. Det, synes vi ikke, er fair – hverken over for donoren eller over for donorbørnene.

Maximum 25 familier per åben donor worldwide

Hos SellmerDiers overholder vi selvfølgelig de specifikke graviditetsbegrænsninger, der gælder i de lande, som vi eksporterer til. Men derudover har vi også fastsat en global graviditetsbegrænsning på max 25 familier for de af vores donorer, hvor ID-release er en mulighed. Det synes vi er mest ansvarligt og mest fair for alle parter – både donorer, forældre og børn. Det er meget vigtigt for os, at vores donorer har en reel mulighed for at leve op til deres forpligtelse til et personligt møde med hvert enkelt donorbarn,


Gratis adgang til vores fulde sæddonorprofiler
Bred vifte af både ID-release og No ID-release sæddonorer
Graviditetslots er altid gratis
Høj kvalitet på sæd og screeninger
Kun 25 familier worldwide per åben donor
Kompetent og personlig rådgivning hele vejen igennem processen

Lad os hjælpe dig/jer

På vores Salg & Kundeservice-team møder du et lille hold af mennesker, som først og fremmest er eksperter i mennesker.

De taler med og vejleder hver eneste dag vores kunder i alt fra valg af donor til de forskellige donorkategorier, de forklarer vores screeningsprocesser fra A-Z og besvarer spørgsmål om, hvilken type donorsæd passer til hvilke slags behandlinger og meget mere.

Om det foregår på mail eller telefon er kodeordet altid nærvær. Vi møder dig, hvor du er, og vi guider dig hele vejen.

Kontakt os

Tanken om at kunne hjælpe mennesker med at opnå det største, der kan ske i livet, gør mig glad. Jeg vil gerne hjælpe dem med at blive forældre. Citat Sharpe
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search