Sådan bestiller du - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Du er kun ganske få skridt fra at blive mor. Men først må du træffe et par vigtige beslutninger. Vi er her for at hjælpe dig igennem hvert skridt, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

1. Vælg en donorkategori
Ved det første skridt skal du vælge hvilken donorkategori, der er den rigtige for dig og din familie.

Hos SellmerDiers kan du vælge mellem donorer i 2 forskellige kategorier:
ID-release og No ID-release. Fælles for begge kategorier er, at donor selv frivilligt har valgt, hvilken type donor, han ønsker at være.

Under Donor Kategorier kan du læse en detaljeret beskrivelse af hver enkel donorkategori, som kan hjælpe dig med at afgøre hvilken donor, der er ideel for dig.

Bemærk venligst, at i visse lande gælder der særlige regler om frigivelse af donors identitet. Vi anbefaler, at du konsulterer din fertilitetsklinik eller en sundhedsperson, før du vælger donorkategori.
2. Find dit donor-match
Vi anbefaler, at du starter på vores Donor Søgeside, hvor du kan indskrænke din søgning ved at vælge de kriterier, der er vigtige for dig.

At finde det perfekte match er en stor beslutning, og vi anbefaler, at du tager dig god tid. Hvis du har spørgsmål, eller skulle den donor, du har valgt, være udsolgt, så tøv ikke med at kontakte os for mere information.
3. Afgiv bestilling
Vi anbefaler, at du konsulterer din fertilitetsklinik eller den gynækolog, du er tilknyttet, omkring hvor mange sædenheder du skal bestille. En sædenhed skulle som udgangspunkt være nok pr. behandling, men der kan være behov for flere behandlinger, før du opnår graviditet. Din læge/fertilitetsklinik kan rådgive dig om dine individuelle chancer for at blive gravid. Ved at bestille flere enheder på én gang kan der spares forsendelsesomkostninger.

Vores mest populære donorer bliver hurtigt udsolgt. Hvis du overvejer at skulle have flere børn og ønsker, at dine børn skal være genetiske søskende, anbefaler vi, at du køber ekstra sædenheder til senere brug. Sædenhederne kan SellmerDiers opbevare for dig i depot, indtil du er klar til at bruge dem. SellmerDiers har en fleksibel Tilbagekøbspolitik, hvis du ikke længere ønsker at bruge de enheder, du har købt hos os.

Du kan enten købe sædenheder til forsendelse med det samme, eller du kan vælge at placere de købte sædenheder i depot hos SellmerDiers til senere brug.

Vi sender i nitrogentank.

Før du bestiller, bør du kontakte din fertilitetsklinik og informere dem om, at dine sædenheder er på vej til dem. Du bør også sikre dig, at klinikken efter reglerne må behandle dig med den type donorsæd, du har valgt.
4. Vi afsender din ordre
Vi sender din ordre afsted til dig til den dato, du har angivet i din ordre, med mindre vi har aftalt andet. Vi tilbyder at sende din ordre ekspres mod betaling af et tillægsgebyr.

Har du særlige ønsker eller behov, så kontakt os gerne. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.
5. Behandling
Nu er det blevet tid til din behandling. Vi krydser fingre og ønsker dig held og lykke.
Jeg ønsker dig og dit barn alt det bedste i fremtiden Citat Armstrong
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search