Sådan bestiller du til klinikbehandling - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

 

1. Vælg en donorkategori

Ved det første skridt skal du vælge hvilken donorkategori, der er den rigtige for dig og din familie.

SellmerDiers tilbyder 3 donorkategorier:
ID-release: Donorens identificerende oplysninger bliver frigivet til donorbarnet på barnets anmodning når det fylder 18 år. Donoren har givet tilsagn om ét personligt møde med donorbarnet af 1 times varighed

ID-release, donor’s decision in 18 years: Donoren kan vente med at tage stilling til, om han ønsker sin identitet frigivet, have anonym kontakt eller ingen kontakt, indtil et donorbarn, efter at være fyldt 18 år, evt. henvender sig til SellmerDiers og anmoder om kontakt med donor.

No ID-release: Når man vælger en donor med No ID-release, vil donorens identitet ikke blive oplyst.

Under Donor Kategorier kan du læse en detaljeret beskrivelse af hver enkel donorkategori, som kan hjælpe dig med at afgøre hvilken donor, der er ideel for dig.

Bemærk venligst, at i visse lande gælder der særlige regler om frigivelse af donors identitet. Vi anbefaler, at du konsulterer din fertilitetsklinik eller en sundhedsperson, før du vælger donorkategori.

2. Find dit donor-match

Vi anbefaler, at du starter på vores Donor Søgeside, hvor du kan indskrænke din søgning ved at vælge de kriterier, der er vigtige for dig.

At finde det perfekte match er en stor beslutning, og vi anbefaler, at du tager dig god tid. Hvis du har spørgsmål, eller skulle den donor, du har valgt, være udsolgt, så tøv ikke med at kontakte os for mere information.

3. Afgiv bestilling

Vi anbefaler, at du konsulterer din fertilitetsklinik eller den sundhedsperson, du er tilknyttet, omkring hvor mange sædenheder du skal bestille. En sædenhed skulle som udgangspunkt være nok pr. behandling, men der kan være behov for flere behandlinger, før du opnår graviditet. Din læge/fertilitetsklinik kan rådgive dig om dine individuelle chancer for at blive gravid. Ved at bestille flere enheder på én gang kan der spares forsendelsesomkostninger.

Hvis du skal modtage fertilitetsbehandling i et land, hvor Pregnancy Slots er obligatoriske, skal du også købe et pregnancy slot.

Vores mest populære donorer bliver hurtigt udsolgt. Hvis du overvejer at skulle have flere børn og ønsker, at dine børn skal være genetiske søskende, anbefaler vi, at du køber ekstra sædenheder til senere brug. Sædenhederne kan SellmerDiers opbevare for dig i depot, indtil du er klar til at bruge dem. Vi anbefaler, at du køber 7 sædenheder pr. graviditet. SellmerDiers har en fleksibel Tilbagekøbspolitik, hvis du ikke længere ønsker at bruge de enheder, du har købt hos os.

Du kan enten købe sædenheder til forsendelse med det samme, eller du kan vælge at placere de købte sædenheder i depot hos SellmerDiers til senere brug.

Vi sender i nitrogentank.

Før du bestiller, bør du kontakte din fertilitetsklinik og informere dem om, at dine sædenheder er på vej til dem. Du bør også sikre dig, at klinikken efter reglerne må behandle dig med den type donorsæd, du har valgt.

4. Vi afsender din ordre

Vi sender din ordre afsted til dig til den dato, du har angivet i din ordre, med mindre vi har aftalt andet. Vi tilbyder at sende din ordre ekspres mod betaling af et tillægsgebyr.

Har du særlige ønsker eller behov, så kontakt os gerne. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

5. Behandling

Nu er det blevet tid til din behandling. Vi krydser fingre og ønsker dig held og lykke.

Jeg vil bare gerne hjælpe folk med at kunne blive forældre. Jeg har selv to børn, og efter min mening er det at bringe børn til verden meningen med livet. Citat Russell
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search