Personligt depot - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Ved at være forudseende og opbevare din sæd i et sæddepot, før det er for sent, kan du sikre din fremtidige familie.

 

Et personligt sæddepot er en simpel og økonomisk overkommelig mulighed, hvis du ønsker at præservere din fertilitet. Mænd eller par vælger ofte at sikre og opbevare sæd, hvis de er bekymrede for, at en skade eller medicinske forhold vil gøre dem sterile.

 

Vi anbefaler et personligt depot til:

  • Kræftpatienter og andre patienter, som står over for behandling, der kan reducere eller helt ødelægge deres fertilitet. Hvis du skal i behandling med kemoterapi, stråler, hormonerstatningsterapi eller anden medicinsk eller kirurgisk behandling, der kan få betydning for din fremtidige fertilitet. 
  • Patienter, der står over for en frivillig sterilisation (vasektomi). Derved holder du dine muligheder for at få børn åbne, hvis du skulle ændre mening.  
  • Kunder i ”høj-risiko-brancher”. eks. militærfolk, politibetjente, brandmænd, sportsfolk, der dyrker ”high impact” sport eller ansatte i miljøer, hvor de udsættes for røntgenstråler eller varmepåvirkning. Her kan der være forøget risiko for f.eks. testikelskader og i værste fald død.  
  • Kunder i kønsskiftebehandling. Kunder, der står over for en kønsskifteoperation eller -behandling, som ønsker at holde deres muligheder for at kunne få børn åbne. 
  • Kunder, som ikke kan levere en sædprøve på den dag, deres partner skal i fertilitetsbehandling. eks. hvis inseminationen eller IVF-behandlingen skal ske på bestemt fastsatte tidspunkter, som ikke passer ind i kundens kalender. 
  • Kunder, som har en lav eller dalende sædkvalitet  eks. p.g.a. sygdom eller alder.

Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge en depotløsning, der er den rette for dig i den situation, du står i, så kontakt os gerne.

Vi anbefaler, at du planlægger kontakten med SellmerDiers i god tid, så der kan sikres flere sædenheder i depot (om nødvendigt). Vær opmærksom på, at der ofte skal afsættes tid til flere konsultationer til testning og sikring af sædprøverne.

Jeg vil gerne være donor, fordi jeg rigtigt gerne vil hjælpe folk, der gerne vil sætte et barn i verden. Især synes jeg, det ville være en særligt unik og smuk oplevelse, mange år senere at møde en voksen person, som jeg har hjulpet med at sætte i verden. Citat Holmes
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search