Personligt depot - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Ved at være forudseende og opbevare din sæd i et sæddepot, før det er for sent, kan du sikre din fremtidige familie.

 

Et personligt sæddepot er en simpel og økonomisk overkommelig mulighed, hvis du ønsker at præservere din fertilitet. Mænd eller par vælger ofte at sikre og opbevare sæd, hvis de er bekymrede for, at en skade eller medicinske forhold vil gøre dem sterile.

 

Vi anbefaler et personligt depot til:

  • Kræftpatienter og andre patienter, som står over for behandling, der kan reducere eller helt ødelægge deres fertilitet. Hvis du skal i behandling med kemoterapi, stråler, hormonerstatningsterapi eller anden medicinsk eller kirurgisk behandling, der kan få betydning for din fremtidige fertilitet. 
  • Patienter, der står over for en frivillig sterilisation (vasektomi). Derved holder du dine muligheder for at få børn åbne, hvis du skulle ændre mening.  
  • Kunder i ”høj-risiko-brancher”. eks. militærfolk, politibetjente, brandmænd, sportsfolk, der dyrker ”high impact” sport eller ansatte i miljøer, hvor de udsættes for røntgenstråler eller varmepåvirkning. Her kan der være forøget risiko for f.eks. testikelskader og i værste fald død.  
  • Kunder i kønsskiftebehandling. Kunder, der står over for en kønsskifteoperation eller -behandling, som ønsker at holde deres muligheder for at kunne få børn åbne. 
  • Kunder, som ikke kan levere en sædprøve på den dag, deres partner skal i fertilitetsbehandling. eks. hvis inseminationen eller IVF-behandlingen skal ske på bestemt fastsatte tidspunkter, som ikke passer ind i kundens kalender. 
  • Kunder, som har en lav eller dalende sædkvalitet  eks. p.g.a. sygdom eller alder.

Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge en depotløsning, der er den rette for dig i den situation, du står i, så kontakt os gerne.

Vi anbefaler, at du planlægger kontakten med SellmerDiers i god tid, så der kan sikres flere sædenheder i depot (om nødvendigt). Vær opmærksom på, at der ofte skal afsættes tid til flere konsultationer til testning og sikring af sædprøverne.

Jeg kan ikke redde verden, men jeg kan hjælpe her - og det er jeg stolt af. Citat Wallace
Top
Søg på donornavn... Quit search

Tilmelding til nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrev fra SellmerDiers og få besked om bl.a. nye donorer

You have Successfully Subscribed!

Newsletter

Subscribe to our newsletter and get information about new donors.

You have Successfully Subscribed!

Newsletter

Erhalten Sie den Newsletter von SellmerDiers, um u.a. Informationen bzgl. neuen Spendern zu bekommen

You have Successfully Subscribed!