Donor-depot - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Sørg for at sikre din fremtidige familie

Når du først har fundet dit perfekte donor-match, kan det være både frustrerende og skuffende at erfare, at donoren ikke længere er tilgængelig. Og det kan være næsten hjerteskærende at finde ud af, at ens barn aldrig vil få genetiske søskende, fordi donorsæd fra donoren er udsolgt.

For at sikre din fremtidige familie anbefaler SellmerDiers, at du – allerede før du starter behandlingen – køber flere enheder af donorsæden og opbevarer dem i et depot hos SellmerDiers Sædbank:

  • For at være sikker på, at den valgte donor er tilgængelig til behandling i flere cyklusser, indtil du bliver gravid
  • For at undgå at skulle skifte donor midt i et behandlingsforløb
  • For at sikre mulighed for at få genetiske søskende i fremtiden

Ønsker du levering senere end 30 dage, efter du har købt donorsæden, skal du oprette et depot.

Bemærk! Når du opbevarer donorsæd i depot, kan det ske, at donoren når den fastsatte graviditetsgrænse (nationalt eller på verdensplan). Skulle dét ske, er det ikke muligt at anvende donorsæden til behandling. I disse tilfælde tilbyder vi at bytte enheder i depot til en anden donor eller at tilbagekøbe dine enheder til 75% af købsprisen.

Anvendelsesret
Ønsker du sikkerhed for, at donoren ikke når graviditetsgrænsen på de 25 børn på verdensplan, før det er lykkedes dig at opnå graviditet, kan du tilkøbe Anvendelsesret på den pågældende donor, når du køber donorsæden. Du kan tilkøbe Anvendelsesret på nogle af vores donorer i kategorierne ”ID-release”

Ved Anvendelsesret køber du retten til at anvende donoren til behandling, frem til du måtte opnå graviditet. Vi reserverer altså én af de 25 graviditeter på verdensplan eksklusivt til dig.

Sædbanken frigiver kun ganske få Anvendelsesrettigheder pr. donor. Anvendelsesret kan kun tilkøbes, hvis du samtidig køber eller har donorsæd i depot fra den pågældende donor.

En købt Anvendelsesret tilbagekøbes ikke, med mindre donoren bliver permanent blokeret.

Sådan opretter du et depot
Du kan oprette et depot, samtidig med at du køber donorsæden her på siden. Læg den donorsæd, du ønsker at bestille, i kurven og vælg derefter i “Leveringsmetode”:

  • “Til depot”
  • Antal måneder i depot – 3 eller 12 måneder.

Du kan altid forlænge dit depot. Du skal blot kontakte os pr. telefon eller sende en mail til salg@sellmerdiers.dk.

Sådan køber du en Anvendelsesret
Ønsker du at købe dette eksklusive produkt, bedes du kontakte os pr. telefon eller sende os en mail.

Læs mere om priser på depot, Anvendelsesret m.v. her.

To af mine veninder er lesbiske og har været igennem processen. Glæden, da de fik deres højtønskede barn, har rørt mig til at hjælpe andre i lignende situationer. Citat Bruce
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search