Depot for kendt donor - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

En kendt donor er en kunde, hvis sæd er i depot til en bestemt modtager, som ikke er kundens ægtefælle eller seksuelle partner (f.eks. kundens ven). Donoren kender modtagerens identitet, og modtageren kender donorens identitet.

 

SellmerDiers råder over optimale og sikre test- og opbevaringsfaciliteter for de af vores kunder, der har besluttet sig for at skabe en familie med hjælp fra en kendt donor.

 

For at beskytte både modtageren og barnet bedst muligt kræves det efter dansk lovgiving, at den kendte donor gennemgår en grundig test- og screeningsprocedure, der minder meget om den procedure, som donorerne i vores donorkatalog gennemgår. Du kan læse mere om denne procedure under Screening. Imidlertid stilles der ikke de samme høje krav til en kendt donors sædkvalitet, hvad angår f.eks. antal sædceller og levedygtighed ved nedfrysning. Det kan betyde en lavere graviditetsrate for kendte donorer sammenlignet med sæddonorerne i vores katalog.

 

Det er vores erfaring, at brug af en kendt donor kræver, at man er afklaret med en række lægelige, juridiske, sociale og familiemæssige spørgsmål og dilemmaer. Derfor anbefaler SellmerDiers, at både den kendte donor og modtageren sørger for at få den nødvendige juridiske, lægelige og psykologiske hjælp og vejledning, før man beslutter sig for at skabe en familie med en kendt donor.

 

Kontakt os venligst, før opstart af processen for mere information, og så vi kan sende de nødvendige papirer, som skal udfyldes. Så snart papirerne er udfyldt og underskrevet af både den kendte donor og modtageren og returneret til SellmerDiers, kan I kontakte os og bestille en tid til screening/testning m.v.

Jeg har besluttet mig for at hjælpe dine forældre, så de kunne få dig Citat Dixon
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search