Depot - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Der er en række gode grunde til at opbevare sæd i et sæddepot med henblik på at gøre brug af det i fremtiden – og flere og flere vælger at gøre det. SellmerDiers råder over optimale og sikre opbevaringsfaciliteter for både kortvarige og længerevarende sæddepoter til fair priser.

 

Hvad er cryopreservation?
Cryopreservation er en ekstrem effektiv måde at opbevare sæd på. Sæden bliver frosset i tanke med flydende nitrogen ned til en temperatur på -196 °C. Når sæden opbevares på denne måde, bevares det genetiske materiale i sæden, og sædcellerne vil være levedygtige i en ubegrænset tidsperiode. Der findes eksempler på graviditeter opnået med sæd, der har været cryopreserveret i op til 40 år.

 

Hvorfor skal jeg opbevare sæd i et sæddepot?
De mest almindelige grunde til at præservere fertilitet i et sæddepot er følgende:

  1. Du køber donorsæd fra én af vores sæddonorer, og du ønsker at opbevare sæden til fremtidig brug.
  2. Du ønsker at sikre og opbevare din egen sæd med henblik på din ægtefælles eller partners fremtidige brug. Dette kan f.eks. være af medicinske årsager, eller fordi du arbejder inden for en højrisiko-branche. Læs mere om Personligt Depot.
  3. Du ønsker at bruge en kendt donor, som ikke er din ægtefælle eller partner, og du ønsker at opbevare sæden til fremtidig brug. Læs mere om Depot for Kendt Donor.
Min bror og min svigerinde havde svært ved at få deres børn. Dette gjorde, at samtaler omkring graviditet og barnløshed kom på tale i familien. Igennem det fik jeg lysten til at være i stand til at hjælpe andre i denne proces. Citat Stuart
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search