Livet med et donorbarn - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Donor-barn.dk

Medstifter af SellmerDiers Sædbank, Liza Diers, og flere af vores medarbejdere er selv donorforældre. Via vores arbejde i sædbanken har vi ofte fået spørgsmål om livet som donorforældre – og vi har selv tumlet med mange af de overvejelser og spørgsmål, som sandsynligvis optager dig lige nu.

 

Vi vil gerne dele vores erfaringer og samtidig give andre donorforældre mulighed for at fortælle deres historie. Derfor har vi skabt en hjemmeside for donorforældre og donorbørn.

 

Vi har selv tumlet med mange af de overvejelser og spørgsmål, som sandsynligvis optager dig lige nu. På donor-barn.dk kan du finde svar på de spørgsmål, du måtte have, eller berige andre donorforældre ved at fortælle din egen historie.

 

Lav din egen bog – Kun på donor-barn.dk

Fortæl dit barn, hvordan det er kommet til verden. Du skaber din egen unikke bog, som kan læses højt for dit barn igen og igen.

 

Bogen kan give dit barn svar på mange af de spørgsmål, det måtte have. Tag f.eks bogen med i børnehaven som højtlæsning, så vennerne nemmere forstår, hvad det vil sige at komme til verden ved hjælp af en donor.

 

Læs mere om bogen

 

Sig Hej til Aksel & Esther
Aksel og Esther har fået lavet en række filmklip, hvor de fortæller om deres liv som donorbørn. Filmen er god at se sammen med dit barn og kan starte en god samtale.

 

Jeg ønsker at hjælpe andre, som ikke har mulighed for at få børn uden en donor. Citat Abbott
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search