Bliv sæddonor hos SellmerDiers Sædbank. Gør en kæmpe forskel.
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Bliv sæddonor hos SellmerDiers Sædbank og gør en god gerning. Du finder os i København, Aarhus & Aalborg.

Vi har brug for dig som sæddonor i vores donorkorps. Som sæddonor kan du hjælpe andre med at få deres største ønske om en familie opfyldt.

Så er du klar til at gøre en forskel for barnløse og samtidig tjene op til kr. 4.200 om måneden i et nemt og fleksibelt studiejob, så ansøg via knappen nedenfor.


Sådan bliver du sæddonor

  • Du skal være mellem 18 og 40 år og have et godt helbred
  • Udfyld et ansøgningsskema hér
  • Vores donorkoordinator gennemgår din ansøgning og lever den op til sædbankens krav, får du en e-mail, hvor du kan bestille tid til at aflevere din første sædprøve samt en kort samtale.
  • Ved dit første besøg bliver du budt velkommen af vores donorkoordinator, som også vil være din primære kontaktperson. I har en kort samtale, hvor I gennemgår ansøgningen og vi vurderer din personlighed, styrker og generelle egnethed som donor.
  • Efter samtalen skal du lave din første testdonation i et af vores donorrum. Sædprøven skal vise din sædkvalitet. Vi vurderer bl.a. antallet af sædceller, volumen og motilitet. Du får svar på sædprøven ganske kort tid efter dit første besøg. Hvis den er godkendt, indkaldes du til endnu en testdonation. Er denne sædprøve også godkendt skal du til lægeundersøgelse hos os.
  • Lægeundersøgelsen foregår i sædbanken. Du får et grundigt helbredstjek – og vi spørger ind til din families sygdomshistorie. Når lægen har godkendt dig, får du tildelt et fiktivt donornavn og du er nu klar til at starte som donor.
  • Nu kan du donere op til 3 gange ugen – og du får kr. 300 for hver godkendt donation.

https://youtu.be/Z-_l6OmT_XI

Se hvordan du bliver sæddonor

Hvordan bliver du sæddonor?

Er der nogle særlige krav?

Hvad kræver det af dig?

Hvad får du ud af det?

Mange tror, at det er supersvært at blive sæddonor. Endnu flere tror, at man bare kan komme ind fra gaden og donere. Ingen af delene er rigtigt. Det er en helt enkel proces.

Få svarene i denne film, hvor du ser hele forløbet.


Som sæddonor hos SellmerDiers Sædbank får du

Et fuldstændigt helbredstjek og løbende tjek for diverse sygdomme, så du er sikker på at være sund og rask. (Værdi ca. 40.000 kr.)
Kompensation (kr. 300) for hver godkendt sædprøve, som du leverer. Du har mulighed for at donere 3 gange om ugen.
Muligheden for at hjælpe kvinder og forældrepar verden over med at opfylde deres største ønske.
Viden om din fertilitet og din sædkvalitet.
Rådgivning i, hvordan du opnår en sund livstil og forbedrer din sædkvalitet.
 

Som sæddonor hos os vil du møde professionalisme og kvalitet. Vores dygtige team af læger og sundhedsprofessionelle står klar til at rådgive dig og guide dig igennem screeningsforløbet, inden du kan begynde at donere.

I København møder du Lillian og Anne
I Aarhus møder du vores donorkoordinator Mette
I Aalborg møder du Nadia og Maria

Vi glæder os til at høre fra dig!


Sådan siger vores sæddonorer

Vores donorer giver den største gave, man kan give. Størstedelen af vores donorer har valgt at donere, fordi de ønsker at hjælpe andre. De har alle gennemtænkt det nøje. Mange af donorerne er også blod- og organdonorer. Derfor er vi også stolte af at kunne fortælle, at vores donorer er glade for at komme hos os og hjælpe andre med at opfylde deres største ønske om en familie.

 

Mange af vores donorer har valgt at donere, fordi de har haft ufrivillig barnløshed tæt inde på livet. De har venner eller veninder, som har kæmpet med at få børn og derfor har gjort brug af en sæddonor for at få børn. Det har inspireret vores donorer at se den glæde, det har skabt for deres venner at få børn trods vanskeligheder, og i nogle tilfælde har det endda været udslagsgivende. Også selvom man ikke selv ønsker at få børn, vil vores donorer gerne hjælpe andre, som ønsker sig det mere end noget andet.

Vi er en personlig, professionel og nærværende sædbank

Hver dag arbejder vi hårdt for, at både vores kunder, men i særdeleshed også vores donorer, kan mærke vores værdier. Vi kan ikke lade være med at trække på smilebåndet over, at noget af processen hos os har overrasket et par af dem:

FAQ

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, må du endelig kontakte os.

Kontakt os

Tanken om at kunne hjælpe mennesker med at opnå det største, der kan ske i livet, gør mig glad. Jeg vil gerne hjælpe dem med at blive forældre. Citat Sharpe
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search