Om os - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

“Vi tager det faktisk meget personligt”

Donorsæd er en voksende industri verden over, og for rigtig mange sædbanker er donorsæd blevet reduceret til et kommercielt produkt. Hos SellmerDiers ønsker vi at gå en anden vej. Vores fokus er at hjælpe familier med at vokse, ikke at SellmerDiers skal vokse til en industri.

 

 

Medstifter af SellmerDiers, Liza Diers, er selv blevet mor med hjælp fra en sæddonor, og blandt vores ansatte har vi flere forældre med donorbørn. Blandt andet derfor tager vi det faktisk meget personligt.

 

Begge stiftere af SellmerDiers, Anette Sellmer og Liza Diers, har mere end 10 års professionel erfaring med at hjælpe kvinder med at blive gravide i deres egne fertilitetsklinikker i København og Aarhus. Så igennem både personlig og professionel erfaring, ved vi, hvad der virkelig betyder noget, når man skal tage én af de vigtigste beslutninger i sit liv: At skabe en familie.

 

Medmenneskelighed, ansvarlighed og individuel hensyntagen – både i forhold til forældre, donorbørn og donorer – er vigtige mærkesager hos SellmerDiers. Samtidig er vi kompromisløse, når det kommer til sædkvalitet og screening og testning af donoransøgere, før de slipper igennem nåleøjet og bliver en del af SellmerDiers’ donorprogram.

 

Vi bakker op om diversitet i familiekonstellationer, og vi tilbyder at være som en betroet ven ved din side på din rejse henimod at skabe en familie.

Jeg vil gerne være donor, fordi jeg rigtigt gerne vil hjælpe folk, der gerne vil sætte et barn i verden. Især synes jeg, det ville være en særligt unik og smuk oplevelse, mange år senere at møde en voksen person, som jeg har hjulpet med at sætte i verden. Citat Holmes
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search