Vi sætter en global graviditetsgrænse for vores donorer - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00
SellmerDiers

Vi har hele tiden fremtiden i tankerne i alt, hvad vi foretager os hos SellmerDiers. Sædbanker har en meget forskellig tilgang til graviditetsbegrænsning for deres sæddonorer. Donorer i nogle sædbanker kan skabe flere hundrede donorbørn. Det gælder også ID-release donorer, der har forpligtet sig til et møde med hvert enkelt donorbarn. Det, synes vi ikke, er fair – hverken over for donoren eller over for donorbørnene.

Maximum 25 familier per åben donor worldwide

Hos SellmerDiers overholder vi selvfølgelig de specifikke graviditetsbegrænsninger, der gælder i de lande, som vi eksporterer til. Men derudover har vi også fastsat en global graviditetsbegrænsning på max 25 familier for de af vores donorer, hvor ID-release er en mulighed. Det synes vi er mest ansvarligt og mest fair for alle parter – både donorer, forældre og børn. Det er meget vigtigt for os, at vores donorer har en reel mulighed for at leve op til deres forpligtelse til et personligt møde med hvert enkelt donorbarn, når donorbarnet bliver 18 år.

Vi lægger megen vægt på at informere vores donorer om, hvad der forventes af dem, og hvad de kan forvente om 18 år. Dermed kan begge parter få en positiv oplevelse ved en kontakt, når barnet fylder 18 år.

Din ansvarlige sædbank

Donorsæd er en voksende industri verden over, og for rigtig mange sædbanker er donorsæd blevet reduceret til et kommercielt produkt. Hos SellmerDiers ønsker vi at gå en anden vej. Vores fokus er at hjælpe familier med at vokse, ikke at SellmerDiers skal vokse til en industri.

Hver eneste dag bestræber vi os på at være verdens mest ansvarlige sædbank. Ansvarlighed er én af vores vigtigste og mest essentielle værdier. Det er hovedårsagen til, at vi sætter en global graviditetsgrænse for vores donorer.

Sidst men ikke mindst: For os er det personligt. Flere af vores medarbejdere har nemlig også selv donorbørn, hvilket betyder, at vi kan give dig en meget personlig og medmenneskelig vejledning på din rejse mod at få børn.

Mød vores CEO Steffen Nielsen i videoen nedenfor.

Skriv en kommentar
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search