Mød vores nye donorer fra Aalborg - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00
SellmerDiers

For et år siden åbnede vi vores fjerde afdeling i Danmark – helt præcist i Aalborg. Med tilføjelsen af Aalborg til vores afdelinger i København og vores hovedkvarter i Aarhus, kan vi nu tilbyde et større udvalg af donorprofiler og hjælpe flere familier. På trods af den aktuelle COVID-19-situation har vi allerede været i stand til at rekruttere et dusin (og stadig stigende) fantastiske nye donorer.

Mød vores donorkoordinator i Aalborg, Kirstine, som her fortæller lidt om donorerne og hendes interaktion med dem.

Hermed er vi utroligt glade for at introducere de første tre af vores nye donorer fra Aalborg.

Testa – Enhver svigermors drøm

Donor Testa er 195 cm og vejer 72 kg. Han har brune øjne og lysebrunt hår og læser geografi på universitetet. Han beskriver sig selv som en udadvendt, smilende person, som elsker at kaste sig ud i nye udfordringer og som et stort familiemenneske.

Leone – Hjælper en ældre person op efter et fald på gaden

Donor Leone er 180 cm høj og vejer 101 kg. Han har blå øjne og mørkblond hår og læser til fysioterapeut. Han beskriver sig selv som en glad, hjertevarm og omsorgsfuld person, som har humor og elsker at lære nye ting.

Mazza – Deltog i modelkonkurrencer som barn

Mazza er 188 cm høj og vejer 87 kg. Han har blå øjne og mørkeblond hår og studerer sport management. Han beskriver sig selv som en stille fyr med store drømme og ambitioner, som er venlig mod alle. 

Vi står inde for vores donorer, både personligt og medicinsk

Alle vores donorer er omhyggeligt udvalgt og gennemgår en omfattende godkendelsesprocedure i overensstemmelse med regler og anbefalinger fastsat af den danske Sundhedsstyrelse og Styrelsen for Patientsikkerhed samt EU’s Vævsdirektiv og SellmerDiers’ interne standarder.

Vores erfarne team af sundhedspersoner, herunder laboratorieteknikere, sygeplejersker, jordemødre, praktiserende læger, speciallæge i klinisk genetik, arbejder igennem hele udvælgelses- og screeningprocessen sammen for at sikre, at alle donorer lever op til vores høje standarder i forhold til helbredstilstand, sædkvalitet, fysik, personlighed og egenskaber. Kun 3 % af alle donoransøgere slipper igennem nåleøjet.

Mød Nanna, laboratorieansvarlig i Aalborg, som her forklarer vores omfattende screeningsproces.    

Lær mere om vores screeningsproces her

Skriv en kommentar
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search