Introduktion til GeneMatch - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00
SellmerDiers

Tjek om du og din donor er et godt match

Vi tester vores donorer grundigt for at sikre, at de alle er sunde og raske. Men donoren udgør kun halvdelen af ​​den potentielle graviditet og barn. Dine gener spiller også en rolle. Derfor tilbyder vi en ekstra genetisk test, der screener dine gener for 400+ sygdomme og sammenligner dem med din donors gener for at sikre, at I er en godt match.

Reducer dine bekymringer med en genetisk screening

Genetik er en kompleks del af vores biologi, og du kan bruge meget tid på at bekymre dig om din foretrukne donor skulle risikere at bære genetiske sygdomme, der kan overføres til dit barn. Det kan også være, at du ved, at du selv er bærer af en sygdom. Faktum er, at vores gener indeholder varianter – eller såkaldte mutationer – hvilket betyder, at vi alle er bærere af genetiske sygdomme. Selvom vi ikke er syge eller på anden måde har symptomer dagligt, kan vores mutationer forårsage sygdom hos vores børn. I mange tilfælde er den største risiko for, at et barn arver en genetisk sygdom, når manden og kvinden har mutationer i det samme gen.

For at reducere risikoen for at få et barn med en genetisk sygdom tilbyder vi en grundig genetisk test ved navn GeneMatch, som screener dine gener for mere end 400 recessive genetiske sygdomme og sammenligner dem med din donors gener for at sikre, at I er et godt match.

Hvad er GeneMatch?

Genetisk arvelige sygdomme skyldes mutationer i vores gener, som vi videregiver til vores børn. GeneMatch er en test, der analyserer, om dine og din donors gener er et godt match. Testen viser, om du og din donor deler mutationer i det samme gen, der vil resultere i, at dit barn er i risiko for at arve en genetisk sygdom.

Kort sagt, ved at matche jeres gener kan vi finde ud af, om du og din donor bærer mutationer i de samme gener og på denne måde fortælle jer, om det fremtidige barn risikerer at arve en sygdom.

GeneMatch screener for mere end 400 genetiske sygdomme og analyserer, om du og din donor er et godt match.

Vælg én eller flere donorer, som du vil tjekke din kompatibilitet med

Når du har valgt, hvilke af vores donorer du vil benytte i din fertilitetsbehandling, kan du vælge at tilføje GeneMatch-testen for at tjekke, om I er et godt match. Valget af dette ekstra trin i din donorsøgning er helt op til dig. Måske føles det ikke nødvendigt for dig, og du kan vælge at nøjes med, hvordan donorscreeningen er udført indtil nu. På den anden side kan GeneMatch give dig en ekstra følelse af sikkerhed på din rejse mod forældreskab. Det er dit valg.

Tre typer resultater

Med GeneMatch-testen får du én af ​​de tre typer resultater nedenfor.

  • I er et godt match

Du bærer ikke mutationer i de samme gener som din donor. Dit barn risikerer ikke at arve nogen af ​​de sygdomme, der er omfattet af GeneMatch. Hvis I er et match, vil du se dette som ” no incompatibility is observed ” i din rapport.

  • I er ikke et godt match

Du og din donor bærer mutationer i de samme gener, hvilket betyder, at dit barn risikerer at arve en genetisk sygdom. Hvis I ikke er et match, vil du se dette som “incompatibility is observed” i din rapport.

Vi anbefaler, at du vælger en anden donor og laver et nyt GeneMatch.

  • Du har en X-bundet sygdom

Dine gener indeholder en mutation, der kan forårsage sygdom hos dit barn, hvis han er en dreng.

Skriv en kommentar
  Help
KØB GENEMATCH

TOP
Søg på donornavn... Quit search