Har du brug for et personligt depot? - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00
SellmerDiers

Har du overvejet at gemme din sæd til fremtidig brug?

Ved at være forudseende og opbevare din sæd i et sæddepot, før det er for sent, kan du sikre din fremtidige familie.

Et personligt sæddepot er en simpel og økonomisk overkommelig mulighed, hvis du ønsker at præservere din fertilitet.

Mænd eller par vælger ofte at sikre og opbevare sæd, hvis de er bekymrede for, at en skade eller medicinske forhold vil gøre dem sterile.

Vi anbefaler et personligt depot til:

  • Kræftpatienter og andre patienter, som står over for behandling, der kan reducere eller helt ødelægge deres fertilitet. Hvis du skal i behandling med kemoterapi, stråler, hormonerstatningsterapi eller anden medicinsk eller kirurgisk behandling, der kan få betydning for din fremtidige fertilitet.
  • Patienter, der står over for en frivillig sterilisation (vasektomi). Derved holder du dine muligheder for at få børn åbne, hvis du skulle ændre mening.
  • Kunder i ”høj-risiko-brancher”. eks. militærfolk, politibetjente, brandmænd, sportsfolk, der dyrker ”high impact” sport eller ansatte i miljøer, hvor de udsættes for røntgenstråler eller varmepåvirkning. Her kan der være forøget risiko for f.eks. testikelskader og i værste fald død.
  • Kunder i kønsskiftebehandling. Kunder, der står over for en kønsskifteoperation eller -behandling, som ønsker at holde deres muligheder for at kunne få børn åbne.
  • Kunder, som ikke kan levere en sædprøve på den dag, deres partner skal i fertilitetsbehandling. eks. hvis inseminationen eller IVF-behandlingen skal ske på bestemt fastsatte tidspunkter, som ikke passer ind i kundens kalender.
  • Kunder, som har en lav eller dalende sædkvalitet – eks. p.g.a. sygdom eller alder.

Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge en depotløsning, der er den rette for dig i den situation, du står i, så kontakt os gerne.

Du kan også se vores sæddepot-pakke og hvad den indeholder her.

Skriv en kommentar
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search