En ”solo mum by choice” historie - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00
SellmerDiers

Den 39-årige mor bag Instagram-profilen Solomum by choice DK drømte altid om at få børn. Og hun havde altid gerne ville have børn tidligt i livet. I dag har hun en 2-årig datter og nummer to på vej. Men hendes vej til forældreskab blev ikke helt, som hun troede, den ville blive.

Efter et par forhold, der ikke fungerede, og da hun stadig ikke havde fundet manden i sit liv i en alder af 35, begyndte vores solo-mor at undersøge forskellige muligheder. Hvordan var det egentligt muligt at få børn, når du ikke er i et forhold? Hun undersøgte regnbuefamilie.dk og gav også dating en ny chance på co-parenting.com. Men intet af det føltes rigtigt. Hun følte sig ikke som sig selv og ingen af delene viste sig at være noget for hende. Men så foreslog hendes veninde hende at undersøge muligheden for sæddonation.

Det perfekte donor-match

”Jeg kan tydeligt huske, at jeg sad på gulvet i min stue med min bærbare computer foran mig, jeg surfede gennem sædbankernes kataloger og følte nærmest, at jeg datede,” siger hun med et smil, da hun tænker tilbage på dengang for tre år siden, da hun var 36. ”Der var mange donorer at vælge imellem, men medarbejdernes indtryk fra SellmerDiers gjorde forskellen for mig”, forklarer hun og uddyber: ”Jeg kunne virkelig godt lide de beskrivelser, I havde af donorerne, fra når I møder dem på klinikken. Kombineret med søde babybilleder, selvfølgelig, ”tilføjer hun grinende. Hun gik gennem vores udvalg af donorer og fandt to, som hun virkelig godt kunne lide. Et udførligt medarbejderindtryk, babybilleder, hvor hun kunne se donorens charme og en god højde var afgørende faktorer for hende. Og endelig var det også vigtigt for hende, at hans uddannelse inden for finans og jura kunne komplimentere hendes mere kreative uddannelse og talenter.

Betydningen af ​​en åben donor og en global graviditetsgrænse

Men det var ikke kun faktorer som charme, højde og uddannelse, der var vigtige for solo-moren. Først og fremmest, og måske faktisk vigtigst af alt, var dét, at han var en åben donor, hvor donorens identitet kan oplyses, barnet fylder 18 år. ”Jeg ville gerne altid være i stand til at sige til min datter, at når hun bliver 18, kan hun kontakte ham og måske møde ham, hvis han vil. Jeg vil selvfølgelig ikke give hende falske forhåbninger, men når hun er ældre, vil jeg fortælle hende, at det er en mulighed. ” I denne henseende var det også vigtigt for hende, at SellmerDiers har en global graviditetsgrænse. ”Jeg satte også pris på, at I sætter en graviditetsbegrænsning for de donorer, hvor ID release er en mulighed. På den måde har min donor en reel mulighed for at leve op til sin forpligtelse til et personligt møde med min datter, når tiden kommer, ”siger hun.

Hvad så med søskende? Skal jeg bruge samme donor eller ikke?

Først troede vores solo-mor ikke, at det ville være vigtigt at bruge den samme donor igen til sit andet barn. Men da hendes datter Vera blev født, skiftede hun mening. ”Da jeg fik Vera, var hun bare så vidunderlig. Jeg tænkte meget på, hvordan jeg skulle fortælle hende, at jeg har fået hende ved hjælp af en donor, og det blev tydeligt for mig, at hun skulle have en bror eller søster, som hun kan spejle sig i og tale med det om,” forklarer hun.

Enestående behandling hos grundlæggerens klinik

Da først vores solo-mor havde taget beslutningen om at gøre brug af en sæddonor, var det først og fremmest vigtigt for hende, at hun kunne komme i behandling hurtigt. Hun var 36 og gik derfor direkte til det private sundhedsvæsen. Hun valgte vores grundlægger Anette Sellmers klinik i København, hvor hun fra starten blev mødt med åbne arme og yderst kompetent personale, som var der for hende hele vejen igennem IUI-behandlingen. ”Det var så rart, at jeg ikke blev mødt af flere forskellige behandlere, men at jeg blev behandlet af Anette Sellmer selv og kun hende fra start til slut,” siger hun taknemmeligt. Vores solo-mor er meget glad for, at hun valgte denne klinik til sin behandling, hvor hun fik sit første barn Vera og nu også er gravid med sit andet barn.

Jeg vil gerne dele min historie og måske endda også inspirere andre solomødre

Vores solo-mor er begyndt at dele sin rejse som solo-mor på Instagram, hvor du kan følge hende, hvis du er i samme situation, eller hvis du overvejer at tage springet. ”Jeg vil bare gerne vise andre kommende mødre i samme situation, hvordan det er. Det er ikke et tabu, og vi kan sagtens få os nogle gode, åbne samtaler om det,” siger hun med et smil. Mange mennesker deler deres rejser på Instagram, både forældre af samme køn, solo-forældre eller par, der har brug for hjælp til at blive gravide. Du kan følge denne særlige (og fantastiske) solo-mor her.

Skriv en kommentar
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search