Den lille sædbank, som er der for dig hele vejen - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00
SellmerDiers

Mød menneskene bag stemmerne, tasterne og ordene

Én af de vigtigste beslutninger, vi tager i livet, er beslutningen om at skabe en familie. Hvis du af en eller flere årsager på din rejse mod at blive forældre eller forælder overvejer at bruge en donor, kan der være endnu flere faktorer at overveje. I SellmerDiers ved vi, hvad der virkelig betyder noget, når du står midt i de overvejelser. Vi har nemlig været der selv. Vi er et mindre team af dedikerede og omsorgsfulde medarbejdere, som hver dag arbejder for at sikre medmenneskelighed, ansvarlighed og individuel hensyntagen. For os kommer vores værdier altid først – og forretningen i anden række. Helt fra vores stiftelse har vi været anderledes. Det vil vi gerne præsentere dig for her.

Vi har en stærk base i personlig og professionel erfaring

SellmerDiers Sædbank blev i 2017 stiftet af Anette Sellmer og Liza Diers, som begge har mere end 10 års professionel erfaring med at hjælpe kvinder med at blive gravide i deres egne fertilitetsklinikker i København og Aarhus. Anette Sellmer er uddannet bioanalytiker med en overbygning i human assisteret reproduktionsteknologi (IVF), mens Liza Diers er uddannet jordemoder og selv er blevet mor med hjælp fra en sæddonor. Læs hendes historie her. Sædbanken er således gennemsyret af både personlig og professionel erfaring, som giver os de bedst mulige forudsætninger for at vejlede og hjælpe vores kunder i processen om at skabe en familie ved hjælp af sæddonation. Vi bruger hver dag vores stifteres erfaring fra deres klinikker, som har givet os det bedste grundlag til at skabe en sædbank, hvor enhver kvinde og ethvert par – single, lesbisk eller heteroseksuel – skal have mulighed for at opnå graviditet. Hos os møder du derfor et støttende og fordomsfrit miljø, der imødekommer alle særlige behov og ønsker, som du måtte have.

Mød vores CEO Steffen Nielsen i videoen nedenfor.

Personlig vejledning og nærvær i fokus

På vores Salg & Kundeservice-team møder du et lille hold af mennesker, som først og fremmest er eksperter i mennesker. Hele team’et er uddannet cand.mags  og taler både tysk, engelsk, fransk, dansk og de øvrige nordiske sprog. De taler med og vejleder hver eneste dag vores kunder i alt fra valg af donor til de forskellige donorkategorier, de forklarer vores screeningsprocesser fra A-Z og besvarer spørgsmål om, hvilken type donorsæd passer til hvilke slags behandlinger og meget mere. Om det foregår på mail eller telefon er kodeordet altid nærvær. Vi møder dig, hvor du er, og vi guider dig hele vejen. Du kan altid booke tid til en personlig samtale med én fra team’et. Vi bestræber os på at give en personlig og dedikeret vejledning til alle vores kunder og være som en betroet ven ved din side på din rejse mod at skabe en familie. Også i vores Salg & Kundeservice-team har vi stor forståelse for, hvad du gennemgår i processen mod at blive forældre eller forælder. Flere af vores medarbejdere har nemlig også selv donorbørn. Vi har sandsynligvis haft mange af de samme overvejelser og spørgsmål, som optager dig lige nu. Hele team’et er klar til at hjælpe dig videre, uanset hvor langt i processen, du er.

Mød noget af teamet i videoen nedenfor.

Laboratorier, hvor barren sættes højt

I vores laboratorier i Aarhus, København og Aalborg, hvor vi modtager donationer, møder vores donorer et team af fagkyndige inden for vores felt. Alle medarbejdere er dygtige fagfolk med bred og lang videnskabelig og klinisk erfaring inden for fertilitetsbehandling, screening af donorkandidater og vurdering af sædkvalitet. Vores videnskabelige tilgang, der samtidig er tilsat en god portion menneskekundskab, er din sikkerhed for, at du får donorsæd af den allerbedste kvalitet. Ingen detalje er for lille for vores hold af bioanalytikere og molekylærbiologer, som alle arbejder for at sikre, at alle donorer lever op til vores høje standarder i forhold til helbredstilstand, sædkvalitet, fysik, personlighed og egenskaber. Læs mere om vores screeningsproces her.

Anette Sellmer, stifter, siger: 

”Kvaliteten af vores donorsæd sikrer vi på flere forskellige måder, da det jo både omhandler personen, der donerer, kvaliteten af sæden og at kvaliteten holder ved f.eks. forsendelsen til kunden. Alle donorer kommer igennem et langt optagelsesforløb, hvor vi undervejs kontrollerer sæden ved at tælle antallet af sædceller i et mikroskop. Der bliver også foretaget fryseprøver af sæden. Dette er meget vigtigt, for nogle donorer kan have en fin sædkvalitet, men deres sædceller kan ikke tåle at blive frosset ned til -196 grader. Det betyder for donoren, at han fint kan gøre en kvinde gravid, men at vi desværre ikke kan bruge ham, da vi skal nedfryse alt doneret sæd. Alle sædprøver gennemgår desuden en kontroltælling, både før og efter denne nedfrysning. På denne måde sikrer vi en god kvalitet og at kun de allerbedste bliver udvalgt til at være donorer her hos os.”

Vi kender vores donorer

Sidst men ikke mindst er vores donorer selvfølgelig også en essentiel del af sædbanken. Det er meget vigtigt for os, at vi har et indgående kendskab til vores donorer, deres personlighed, interesser og særlige evner. Vi prioriterer at lære dem godt at kende, før de bliver optaget i vores donorkorps. Kun 3 % af alle donoransøgere slipper igennem nåleøjet. Vi ved, at personlighed og indre værdier er ekstremt vigtige parametre, når du skal vælge det helt perfekte donormatch til netop din familie. Som en del af vores screening prioriterer vi at have flere personlige interviews med donorerne. De donorer, som vi udvælger til vores donorprogram, er alle unge mænd med sympatiske karaktertræk med mangfoldige personligheder og evner. De er alle sammen unikke og har hver noget særligt at byde på, som vores donorkoordinatorer i laboratorierne nøje udvælger. Du kan finde et resumé af vores meget personlige indtryk af hver enkelt donor i ”Medarbejdernes indtryk” under hver donor her for at give vores kunder de bedst mulige forudsætninger for at vælge det rette donormatch.

Mød Sacha, én af vores donorkoordinatorer her.  

Vi sætter en global graviditetsgrænse for vores donorer

Slutteligt er det vigtigt for os at nævne, at vi hver eneste dag bestræber os på at være verdens mest ansvarlige sædbank. Ansvarlighed er én af vores vigtigste og mest essentielle værdier. Som én af de eneste sædbanker, sætter vi en global graviditetsgrænse for vores donorer. Vi overholder selvfølgelig de specifikke graviditetsbegrænsninger, der gælder i de lande, som vi eksporterer til. Men derudover har vi også fastsat en global graviditetsbegrænsning for de af vores donorer, hvor ID-release er en mulighed (i kategorierne ID-release og ID-release, donor’s decision in 18 years). Det synes vi er mest ansvarligt og mest fair for alle parter – både donorer, forældre og børn. Læs mere om vores forskellige donorkategorier her.

Følg med på sidelinjen

Hvis du kunne tænke dig at lære os endnu bedre at kende og måske lære mere om at få børn ved hjælp af sæddonation, vil vi opfordre dig til at følge med på vores sociale medier. Her deler vi historier fra sædbanken og fra vores kunder, og oplyser dig om alt fra fertilitetsbehandling, sædkvalitet og dét at være donorbarn- og forældre.
Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube.

Skriv en kommentar
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search