Handelsbetingelser - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

VILKÅR OG AFTALEBETINGELSER SELLMERDIERS SÆDBANK

DISSE VILKÅR OG AFTALEBETINGELSER BØR LÆSES GRUNDIGT FORUD FOR BESTIL-LING AF SÆDBANKENS PRODUKTER ELLER SERVICES OG FORUD FOR FERTILITETS-BEHANDLING MED DONORSÆDEN.
VILKÅRENE INDEHOLDER BLANDT ANDET VIGTIGE INFORMATIONER OM BRUG AF DONORSÆDEN, HERUNDER RELEVANT MEDICINSK INFORMATION, INFORMATIONER OM DE JURIDISKE VILKÅR FOR AFTALEN OG BRUGEN AF DONORSÆDEN.

Kunden kan enten være:

1) EN PRIVAT KUNDE
eller
2) EN PROFESSIONEL KUNDE

Ad 1)
Ved PRIVATE KUNDER forstås privatpersoner, der anvender donorsæden til et privat formål til deres egen fertilitetsbehandling udført på et hospital, på en fertilitetsklinik, ved en læge, eller ved anden autoriseret sundhedsperson. Klik her for at læse vilkårene for private kunder.

Ad 2)
Ved PROFESSIONELLE KUNDER forstås hospitaler, fertilitetsklinikker, læger eller andre autoriserede sundhedspersoner, der anvender donorsæden til et professionelt formål, f.eks. til fertilitetsbehandling af deres patienter. Klik her for at læse vilkårene for professionelle kunder.

To af mine veninder er lesbiske og har været igennem processen. Glæden, da de fik deres højtønskede barn, har rørt mig til at hjælpe andre i lignende situationer. Citat Bruce
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search