Handelsbetingelser - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

VILKÅR OG AFTALEBETINGELSER SELLMERDIERS SÆDBANK

DISSE VILKÅR OG AFTALEBETINGELSER BØR LÆSES GRUNDIGT FORUD FOR BESTIL-LING AF SÆDBANKENS PRODUKTER ELLER SERVICES OG FORUD FOR FERTILITETS-BEHANDLING MED DONORSÆDEN.
VILKÅRENE INDEHOLDER BLANDT ANDET VIGTIGE INFORMATIONER OM BRUG AF DONORSÆDEN, HERUNDER RELEVANT MEDICINSK INFORMATION, INFORMATIONER OM DE JURIDISKE VILKÅR FOR AFTALEN OG BRUGEN AF DONORSÆDEN.

Kunden kan enten være:

1) EN PRIVAT KUNDE
eller
2) EN PROFESSIONEL KUNDE

Ad 1)
Ved PRIVATE KUNDER forstås privatpersoner, der anvender donorsæden til et privat formål til deres egen fertilitetsbehandling udført på et hospital, på en fertilitetsklinik, ved en læge, eller ved anden autoriseret sundhedsperson. Klik her for at læse vilkårene for private kunder.

Ad 2)
Ved PROFESSIONELLE KUNDER forstås hospitaler, fertilitetsklinikker, læger eller andre autoriserede sundhedspersoner, der anvender donorsæden til et professionelt formål, f.eks. til fertilitetsbehandling af deres patienter. Klik her for at læse vilkårene for professionelle kunder.

Tanken om at kunne hjælpe mennesker med at opnå det største, der kan ske i livet, gør mig glad. Jeg vil gerne hjælpe dem med at blive forældre. Citat Sharpe
Top
Søg på donornavn... Quit search

Tilmelding til nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrev fra SellmerDiers og få besked om bl.a. nye donorer

You have Successfully Subscribed!

Newsletter

Subscribe to our newsletter and get information about new donors.

You have Successfully Subscribed!

Newsletter

Erhalten Sie den Newsletter von SellmerDiers, um u.a. Informationen bzgl. neuen Spendern zu bekommen

You have Successfully Subscribed!