0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00

Vigtige ting at være opmærksom på ved egenbehandling

Før du beslutter dig for egenbehandling, er her et par vigtige ting at være opmærksom på:

  • Vi anbefaler, at du rådfører dig med din læge eller en anden sundhedsperson om, hvilken behandlingsmetode, der er den rette for dig. Din læge kan også undervejs i forløbet hjælpe dig med at optimere dine chancer for at blive gravid, evt. via forskellige tests af din fertilitet, hormoner og menstruationscyklus.
  • For at sikre bl.a. sporbarhed kræver lovgivningen, at en fertilitetsklinik, en hospitalsklinik, et vævscenter eller en autoriseret sundhedsperson* er distributionsmodtager af donorsæden. Klinikken eller sundhedspersonen har også ansvaret for at rapportere de graviditeter, der er et resultat af behandling med donorsæden, og for at sikre sporbarhed i de sjældne tilfælde, hvor donorsæden måtte bære en smitsom eller genetisk sygdom. Derfor skal du sende os en Shipping Form for Self-Treatment underskrevet af en klinik eller en autoriseret sundhedsperson, før vi kan sende donorsæden. Vi skal også bruge en kopi af dit sygesikringsbevis eller lignende ID.

*Eksempelvis en læge, jordemoder, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, fysioterapeut, tandlæge, ergoterapeut, radiograf, bioanalytiker m.v. 

  • Hvis du ikke har kontakt med en klinik eller en autoriseret sundhedsperson, så kontakt os venligst på salg@sellmerdiers.dk eller ring til os på tlf.nr. 20 55 65 95.
  • Vi anbefaler, at du anvender ICI donorsæd, der er konstrueret specielt til egenbehandling. Vi anbefaler, at du køber to enheder pr. behandling.
  • Når du bestiller ICI donorsæd til egenbehandling, er der inkluderet et inseminationssæt med alt, hvad du skal bruge til inseminationen, sammen med en trin-for-trin guide, der guider dig igennem inseminationen.
  • For at være sikker på, at den donor, du har valgt, er tilgængelig til behandling i flere cyklusser, indtil du bliver gravid, og til genetiske søskende i fremtiden, anbefaler vi, at du køber flere enheder af donorsæden og opbevarer dem i et depot hos SellmerDiers. Læs mere om depotmulighederne her.
  • Vi sender den frosne donorsæd i en forsendelsestank kølet ned med flydende nitrogen. Tanken med donorsæden kan holde den nødvendige temperatur i minimum 7 dage fra forsendelsesdatoen. Tjek altid den præcise temperaturholdbarhed for forsendelsen på den medsendte pakkeliste.  Forsendelsestanken skal returneres til SellmerDiers straks efter brug og senest 7 dage efter, at du har modtaget den.

Du har læse mere om diverse juridiske spørgsmål her.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Husk altid at leve livet fuldt ud. Citat Russell
Top
Søg på donornavn... Quit search