Tak for i år - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00
SellmerDiers

Året går på hæld, dagene bliver kortere og vi ser alle frem mod snart at skulle fejre jul og afslutte året sammen med vores kære.

År 2021 blev endnu et fantastisk godt og udfordrende år. Sammen med vores donorer, kolleger, leverandører og ikke mindst jer har vi hjulpet flere familier med at vokse midt i en global pandemi. Det er jeg meget stolt over og glad for er lykkedes.

Juletiden kaldes for hjerternes fest. Her fejrer vi kærlighed til vores næste, kærlighed til vores familie og dem som, vi omgiver os med. I år er jeg særligt stolt af, at vi på trods af en vedvarende global pandemi har formået at hverve, teste og godkende verdens bedste donorer. Alle i SellmerDiers går 110 % helhjertet ind i kampen for at finde, udvælge og screene de allerbedste donorer, som vi i sidste ende kan tilbyde jer i jeres kamp for at blive forældre. SellmerDiers sæddonorer er unikke og hos os ser vi vores donorer ud fra et menneskeligt perspektiv. Det er meget vigtigt for os at have et indgående kendskab til vores donorer. Hver enkel er et menneske med en helt unik personlighed og mange talenter, og vi kan stå inde for hver og én af dem. Det håber jeg, at I også kan mærke. Vi vil også i 2022 lægge os i selen for fortsat at tilbyde verdens mest fantastiske donorer og dermed hjælpe familier med at vokse.   

Jeg vil gerne herfra SellmerDiers ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Tak for alt i 2021 og vi ser frem til 2022.

Mange venlige julehilsner

Steffen Nielsen
Managing Director, SellmerDiers

Tilbageblik på et begivenhedsrigt år

Vi startede året ud med en travl vintersæson, og derfor var vi glade for at kunne byde velkommen til nye medarbejdere både i kundeserviceafdelingen, nemlig Jens, og til donorkoordinatorer Nadia og Maria i vores afdeling i Aalborg.
I SellmerDiers er vi et mindre team af dedikerede og omsorgsfulde medarbejdere, som hver dag arbejder tæt sammen, også på lageret, for at sikre, at de allerbedste donorer er tilgængelige for levering til vores kunder.

Sommeren kom, og vi hilste den og det dejlige, varme vejr velkommen med både PRIDE-fejring og en kanotur imellem kolleger på Aarhus Å.
Derudover lancerede vi vores genetiske test, GeneMatch. GeneMatch er en ekstra genetisk test, der screener dine gener for 400+ sygdomme og sammenligner dem med din donors gener for at sikre, at I er et godt match.

Skål for sommer og kanotur!
Maja forklarer om GeneMatch
Happy Pride!

Efteråret er altid en travl tid på året og det var også tilfældet i år. Vi bød velkommen til vores to nye donorkoordinatorer i vores afdeling i København, Lillian og Anne. I Aarhus var salgsafdelingen travlt optagede af at etablere samarbejder med flere nye klinikker, og Sebastian pakkede og sendte derfor adskillige velkomstpakker afsted til tyske klinikker.

Efteråret er også lig med studiestart for potentielle nye donorer, så derfor var vi både afsted til studiestartsmesse med vores egen stand og vores PhD-biolog Maja holdt oplæg om god sædkvalitet i den lokale studenterforening.

Hvert år er December en yderst travl måned, hvor vi alle er fuldt beskæftigede med at afslutte diverse aktiviteter og opgaver, inden året går på hæld. 2021 er ingen undtagelse. Men på trods af travlheden husker vi heldigvis at fejre julens komme med både julekalender- og gaver til vores kære donorer og en fantastisk julefrokost for alle SellmerDiers’ medarbejdere, hvor vi selv stod for at lave menuen.
Derudover var vi så heldige at byde velkommen til vores nye laboratoriemedarbejder i Aarhus, Malene, og vi nåede også at sende en særlig hilsen til vores tyske kunder.

Velkommen til Malene – og julekalendergaver til donorerne
Hilsen fra Sebastian og Line til vores tyske kunder
Glædelig jul for og fra hele SellmerDiers

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til et spændende og forhåbentligt lige så meningsfyldt år 2022.

Skriv en kommentar
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search