Mød Morgan - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00
SellmerDiers

Mød vores donor, Morgan. Hver måned fremhæver vi en udvalgt donor, som har gjort et særligt godt indtryk på os.

Donor Morgan er en utrolig pæn fyr og det er tydeligt, at han går op i sit udseende. Han har pæne brune øjne og lysebrunt hår. Hans hud og hår har et smukt gyldent og honningfarvet skær. Vi synes, han ligner den amerikanske skuespiller Zac Efron utrolig meget. Derudover ses det nemt, at Morgan passer godt på sin krop og at han træner flere gange ugentligt. Hans krop er både atletisk og veltrænet.

En stor del af Morgans tid går med hans studier. Han er en entusiastisk og målrettet studerende på Handelshøjskolen. Han har et fantastisk drive og en meget proaktiv tilgang til studierne og sin fremtidige karriere. For eksempel har han brugt hele sin påskeferie på at lære at programmere hjemmesider. Derudover har han valgt at have et studiejob, hvor han kan videreudvikle sine kompetencer indenfor økonomi. Morgan er faktisk ret økonomisk intelligent. I sin fritid går han meget op i at investere og han er rigtig god til det. Han synes, at investeringer er spændende og han ser det som én af hans muligheder for at skabe sine egne chancer i livet. Vi er sikre på, at Morgan helt sikkert kommer langt i sin fremtidige karriere – han har i hvert fald planen klar.  

Også i fritiden er der fart over feltet for Morgan. Han har bl.a. købt en motorcykel, som han drøner rundt på om sommeren og han elsker at tage på ture ud i det danske landskab. Den frihed, som motorcyklen repræsenterer, passer perfekt til Morgan. Morgan elsker også at rejse udenfor landets grænser og gerne til eksotiske steder. Han har f.eks. været i Sydafrika, hvor han også kastede sig ud i nye ting og udforskede sig selv. Han opdagede på rejsen, at han er vild med alt vandsport og at han er supergod til kitesurfing. Det undrer os ikke. Morgan er heller ikke bange for at prøve grænser af og han valgte derfor at læse og bo et semester i Tyskland, som han syntes var enormt fedt.

 

Morgan har også en blød side. Han elsker at være sammen med sine venner og familie, og han har også valgt at være meget åben omkring, at han er donor. Han har fortalt sin familie om det og det betyder meget for ham, at han kan hjælpe folk, som ikke kan få børn, med at få deres største ønske opfyldt. Han er stolt af at kunne hjælpe. Morgan har ikke en kæreste på nuværende tidspunkt, men han fortæller os, at han ville elske at møde den rigtige pige og at han leder efter den eneste ene. Det rører os meget at høre ham fortælle os om sin søgen efter kærlighed.  

 

Skriv en kommentar
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search