Hvad betyder 'Kun til søskende'? - SellmerDiers
0
Din kurv 0 Artikel | DKK0,00
SellmerDiers

Vores donorer giver den største gave, man kan give, og derfor er vi utroligt glade for, at vi med vores donorer hjælper både par og enlige med at få deres ønskebarn. Derfor bliver nogle af vores donorer markeret med et tag på hjemmesiden, hvor der står ”Kun til søskende”. Det har vi fået nogle spørgsmål omkring, som vi gerne vil forsøge at forklare nærmere.

Når en donor er markeret med Kun til søskende, betyder det, at enheder fra denne donor kun kan købes af kunder, der i forvejen har et barn af eller er gravid ved hjælp af enheder fra denne donor.

Der kan være to grunde til, at en donor er markeret som Kun til søskende:

  • Den ene grund er, at donoren har nået grænsen for det maximale antal graviditeter/familier pr. donor for et givent land,
  • Eller han har nået SellmerDiers’ interne totalgrænse på maksimum 25 familier per ID-release donor.

Når en kunde køber en enhed fra en given donor, reserverer vi med det samme en graviditet med pågældende donor på denne kunde i vores system. Det er den måde, vi kan holde styr på, at der ikke pludselig er for mange graviditeter med en donor. Men hvis kunden ikke opnår graviditet med de(n) købte enhed(er), fjerner vi den reserverede graviditet igen, og derfor er det muligt, at en donor kan blive genåbnet efter at have markeret som Kun til søskende.

Vi håber, at denne gennemgang giver mere klarhed om ”Kun til søskende”-begrebet. I er meget velkomne til at kontakte vores kundeservice afdeling på salg@sellmerdiers.dk, hvis I har flere spørgsmål om emnet.

Jer, der har børn med én af vores donorer, er meget velkomne til at sende en mail på info@sellmerdiers.dk, hvis I skulle have lyst til at dele jeres historie med os og vores community.

Skriv en kommentar
  Help

TOP
Søg på donornavn... Quit search